lördag 12 december 2009

-_-

Fan vad tråkigt man har då. Ingen spänning alls. Eller egentligen, kanske. Jag är en äcklig liten zombie som tycker synd om mig själv. Fullkomligt vidrig alltså. Det enda ljuset jag ser är glöden på cigaretten och så roligt har jag det inte ens längre. För jag röker inte. Känner mig inte sugen på cigg och blir ej tillfreds med livet av att sätta mig utanför huset och ta några djupa bloss. Ett tips till er där ute. Sluta inte röka. Det är inte värt det. När man väl slutat blir man inte sugen och i och med det kan man inte, på ett så enkelt sett som med en cigarett känna sig nöjd och glad med livet. Jag försöker tänka ut olika orealistiska situationer som skulle kunna få mig på gott humör. Tänker på att shoppa loss på Nathalie Schuterman. Köra bil och sådant. Saker jag inbillar mig skulle kunna vara roliga. Det hjälper inte. I morgon tänker jag ägna dagen åt att städa. Kanske att en till 80% bakteriefri och gladeförgiftad miljö kan få mig på banan igen. Tror vi inte det, jo det gör vi. Nyckeln till glädje är att städa och gå upp tidigt på morgonen. För att krydda det lite extra kanske städa i en school girl outfit och klackar. MEN JA. Tänk om livet faktiskt är så enkelt.

ps. HÅLL KÄFTEN JESSICA, LIVET ÄR INTE KOMPLICERAT. "Det största misstaget man kan göra är att inbilla sig att ens existens faktiskt betyder något, jag tror det gör folk väldigt obekväma." Har ni hört det citatet. Jag vet inte vem som sa det, men inbillade mig att det var en bra grej om man inte hade två sjuåriga systrar.

3 kommentarer:

J sa...

Typ. Allt din existens betyder är det den är för andra (meningslösa) existenser. Det är också så man lever vidare ("i" andra). För som knappt behöver nämnas finns det ju inget liv efter döden eller spöken.
Faktiskt. Jag har ängnat ämnet mycket tanke.

J sa...

Måste bara tilläga att det är därför man ska skita i allt och vara glad. Det betyder alltså inte att du inte ska supa dig full och hångla. För det betyder ju något för dig. Det är i detta läge jag börjar trassla in migsjälv...

Stadsarkitekt i tanken... sa...

Att säga att livet är meningslöst är ett intetsägande påstående.

En klockas essäns är väl att visa tid medan en människa inte har en fördefinierad sådan.

Frihet.